Tentang Kami

Saha urang
Xuzhou Yanjia Glassware Co., Ltd. mangrupa parusahaan industri jeung dagang integral tina ngembangkeun, desain, produksi, jualan na dagang. Parusahaan urang diadegkeun dina bulan Juli 2009 sarta kami boga 7 departemén kaasup departemen asing dagang, departemén dagang domestik jeung departemén produksi jeung saterusna. Aya leuwih ti 50 karyawan manajemén teknis profésional sarta manajer jualan di parusahaan urang.
Urang nyadiakeun produk leuwih ti 2000 variétas utamana kaasup botol kaca, kendi kaca, kayaning botol minyak zaitun, botol budaya melak, sagala jinis botol inuman, botol anggur kaca, botol kaca susu, kendi neundeun sagelas kopi, Panyekel lilin, jar gudang, botol cosmetie, krim jar beungeut kalayan tutup awi, tur sagala jinis glassware, bungbu jeung cabé coét etc.Our produk anu diékspor ka Amérika Serikat, Rusia, Kanada, Australia, Vietnam sarta sagala 100 nagara sejen tur kawasan.
Urang boga hak ngekspor barang jeung urang boga ampir 10 taun ngembangkeun sarta pangalaman produksi. Adhering ka prinsip bisnis sahiji kauntungan silih, kami geus kungsi reputasi alus diantara konsumén urang kusabab jasa sampurna, produk kualitas urang jeung harga kalapa.  

Keur naon urang DO

parusahaan urang adopts téhnologi produksi canggih tur teknologi processing jero na urang mibanda parabot nguji canggih jeung instrumén nu equips kami kalawan pangabisa ngembangkeun kuat, sarta kami geus ditangtukeun 7 sertipikat design patén nasional. Kualitas produk kaca geus mastikeun dikawasa, anu geus meunang ni'mat duanana konsumén domestik jeung luar nagri. Di sagigireun kami boga tim design profésional sarta bisa ngarancang jenis anyar botol jeung nyieun kapang anyar pikeun konsumén sakumaha per syarat maranéhanana dina jangka waktu nu pondok. Simkuring oge nawiskeun sagala jinis processing jero ngaropéa pikeun botol kaca, kayaning frosting, electroplating, nyemprot, decal na silkscreen, jsb kami nyadiakeun produk leuwih ti 2000 variétas utamana kaasup botol kaca kayaning botol minyak zaitun, botol budaya melak, sagala jinis botol inuman, Panyekel lilin, jar gudang, botol kosmétik sarta sagala jinis item glassware patali jeung percobaan kimia kawas beaker gelas, jsb Sajaba ti éta, urang boga sistem layanan sampurna tur bisa nyadiakeun agén consignment kayaning angkutan Motor, karéta, angkutan laut na angkutan udara jeung saterusna.

UUU_4424
3ff51db4ccc84200a41f696c2397986
ebd433f8a21f842531e316e68ef7d97

Naha milih AS

harga
Teknis ngarojong
Urang bisa ngarobah pamanggih anjeun sarta konsep kana produk nyata.

harga
harga
Simkuring gaduh garis produksi urang sorangan, sarta bisa nyadiakeun harga kalapa.

harga
Kualitasna 
Ti bahan baku pikeun produksi ahir, everystepare reviewed ku staf kami pikeun mastikeun pikeun satification Anjeun.

harga
jasa OEM
Urang bisa ngahasilkeun produk dumasar kana rarancang konsumén requirements.Your jeung sampel anu disambut.

harga
Dina waktos Pangiriman
Urang bakal ngatur Productions rationally, pikeun mastikeun yén barang willbe disiapkeun ogé dijadwalkeun.

harga
Dina waktos Pangiriman
Urang bakal ngatur Productions rationally, pikeun mastikeun yén barang willbe disiapkeun ogé dijadwalkeun.

paméran

We will uphold the corporate spirit of customer first, quality first and integrity-based, and will continuously devote to the development of glass deep processing and mass production. We always provide our customers the most High-quality products and most efficient services with professional technology and suitable prices. So Welcome domestic and foreign customers to cooperate with us sincerely.