• rojongan teknis <br>

    Bantosan Téknis

    Urang bisa ngarobah pamanggih anjeun sarta konsep kana produk nyata.
  • Dina waktu pangiriman <br>

    Dina waktu pangiriman

    Urang bakal ngatur Productions rationally, pikeun mastikeun yén barang bakal disiapkeun ogé dijadwalkeun.
  • Sanggeus-jualan jasa <br>

    Sanggeus-jualan jasa

    Upami Anjeun gaduh queries wae, ngarasa bebas ngahubungan kami. Urang bakal respon anjeun 24 jam.
  • jasa <br> OEM

    jasa OEM

    Urang nyadiakeun layanan OEM. Desain anjeun sarta sampel nu tampi.
    Simkuring gaduh tim profésional nu bisa mantuan klien kami pikeun ngembangkeun barang anyar. Urang tiasa ngadamel gambar 3D dumasar kana tungtutan anjeun, lajeng nyitak kaluar hiji produk nyata ku mesin percetakan 3D pikeun anjeun méméh muka molds.
  • about_ico

parusahaan urang diadegkeun dina bulan Juli 2009 sarta kami boga 7 departemén kaasup departemen asing dagang, departemén dagang domestik jeung departemén produksi jeung kitu on.It owns ramatloka Ali sarta 1688 website.We geus diala 5 design patén nasional certificates.There aya leuwih ti 50 profésional karyawan manajemén teknis na manajer jualan di company.Besides kami, kami boga tim design profésional sarta bisa ngarancang jenis anyar botol jeung nyieun kapang anyar pikeun konsumén sakumaha per syarat maranéhanana dina jangka waktu nu pondok.



newsletter

Tuturkeun Kami

  • sns03
  • sns02
  • sns01
WhatsApp Online Chat!