Naha milih AS

Urang bisa ngarobah pamanggih anjeun sarta jeung konsep kana nyata ngeunaan produk.

Layanan sampurna

Simkuring boga sistem layanan sampurna tur bisa nyadiakeun agén consignment kayaning angkutan Motor, karéta, angkutan laut na angkutan udara sarta jadi produk on.Our nu diékspor ka Amérika Serikat, Rusia, Kanada, Australia, Vietnam sarta sagala 100 nagara sejen tur kawasan.

Produk anyar

Tentang Kami

parusahaan urang diadegkeun dina bulan Juli 2009 sarta kami boga 7 departemén kaasup departemen asing dagang, departemén dagang domestik jeung departemén produksi jeung kitu on.It owns ramatloka Ali sarta 1688 website.We geus diala 5 design patén nasional certificates.There aya leuwih ti 50 profésional karyawan manajemén teknis na manajer jualan di company.Besides kami, kami boga tim design profésional sarta bisa ngarancang jenis anyar botol jeung nyieun kapang anyar pikeun konsumén sakumaha per syarat maranéhanana dina jangka waktu nu pondok.

Bérita paling énggal

  • Why use cosmetic ...

      In today’s face-seeing society, the value of appearance is becoming more and more important, people are paying more and more attention to their &...

  • Why choose to use...

    The glass has excellent performance and can be used in many occasions. Stained glass and hot-melt glass can be used in interior decoration, and the...

  • Why glass bottles...

    Glass has good transmission and light transmission properties, high chemical stability, and can obtain strong mechanical strength and thermal insul...