Naha milih AS

Urang bisa ngarobah pamanggih anjeun sarta jeung konsep kana nyata ngeunaan produk.

>

Layanan sampurna

Simkuring boga sistem layanan sampurna tur bisa nyadiakeun agén consignment kayaning angkutan Motor, karéta, angkutan laut na angkutan udara sarta jadi produk on.Our nu diékspor ka Amérika Serikat, Rusia, Kanada, Australia, Vietnam sarta sagala 100 nagara sejen tur kawasan.

Produk anyar

Tentang Kami

parusahaan urang diadegkeun dina bulan Juli 2009 sarta kami boga 7 departemén kaasup departemen asing dagang, departemén dagang domestik jeung departemén produksi jeung kitu on.It owns ramatloka Ali sarta 1688 website.We geus diala 5 design patén nasional certificates.There aya leuwih ti 50 profésional karyawan manajemén teknis na manajer jualan di company.Besides kami, kami boga tim design profésional sarta bisa ngarancang jenis anyar botol jeung nyieun kapang anyar pikeun konsumén sakumaha per syarat maranéhanana dina jangka waktu nu pondok.

Bérita paling énggal

  • Kumaha kaca nyiruan ...

    Dina kahirupan, urang mindeng ngagunakeun rupa produk kaca, kayaning jandéla kaca, gelas kaca, kaca ngageser lawang, jsb produk Kaca nu duanana geulis tur pr ...

  • komponén utama a ...

    Botol kaca borosilicate tinggi nyaéta wadahna kaca sareng transparansi tinggi. Sungut botol téh sungut sungut screw lega. Ieu bisa anodized a ...

  • Pangalusna containe ...

    Di Cina, eta pisan umum pikeun ngawétkeun anggur di cellars anggur. Teu gampang pikeun pabrik botol kaca tetep wines alus gembleng pikeun Ti panjang ...