Naha milih AS

Urang bisa ngarobah pamanggih anjeun sarta jeung konsep kana nyata ngeunaan produk.

Layanan sampurna

Simkuring boga sistem layanan sampurna tur bisa nyadiakeun agén consignment kayaning angkutan Motor, karéta, angkutan laut na angkutan udara sarta jadi produk on.Our nu diékspor ka Amérika Serikat, Rusia, Kanada, Australia, Vietnam sarta sagala 100 nagara sejen tur kawasan.

Produk anyar

Tentang Kami

parusahaan urang diadegkeun dina bulan Juli 2009 sarta kami boga 7 departemén kaasup departemen asing dagang, departemén dagang domestik jeung departemén produksi jeung kitu on.It owns ramatloka Ali sarta 1688 website.We geus diala 5 design patén nasional certificates.There aya leuwih ti 50 profésional karyawan manajemén teknis na manajer jualan di company.Besides kami, kami boga tim design profésional sarta bisa ngarancang jenis anyar botol jeung nyieun kapang anyar pikeun konsumén sakumaha per syarat maranéhanana dina jangka waktu nu pondok.

Bérita paling énggal

  • What are the comm...

     Glass is an ancient building material, which appeared as early as the ancient Egyptian period. With the common development of human society, the g...

  • What are the qual...

    Glass is not only transparent and bright, but also has high strength and hardness. It is an indispensable material in daily production and life. Th...

  • How to choose a c...

    Basic information of candle holder According to different materials, it is divided into: iron candle holder, wooden candle holder, glass candle hol...