PSE NA ZGJODHET NE

Ne mund të konvertohet idetë tuaja dhe dhe konceptet në një të vërtetë produkteve.

Ne gjithashtu ofrojmë të gjitha llojet e përpunimit të përshtatur thellë për shishe qelqi, të tilla si krem ​​ëmbëlsirash, electroplating, spërkatje, decal dhe silkscreen, etj Ne ofrojmë produkte më shumë se 2000 varietete përfshijnë kryesisht shishe qelqi të tilla si shishe vaj ulliri, shishe kulturës bimore, të gjitha llojet e shishe pije, mbajtësit e qiri, jar magazinimit, kozmetike shishe dhe të gjitha llojet e artikujve qelqe që kanë të bëjnë eksperiment kimik si gotë qelqi, etj

Ne gjithashtu ofrojmë të gjitha llojet e përpunimit të përshtatur thellë për shishe qelqi, të tilla si krem ​​ëmbëlsirash, electroplating, spërkatje, decal dhe silkscreen, etj Ne ofrojmë produkte më shumë se 2000 varietete përfshijnë kryesisht shishe qelqi të tilla si shishe vaj ulliri, shishe kulturës bimore, të gjitha llojet e shishe pije, mbajtësit e qiri, jar magazinimit, kozmetike shishe dhe të gjitha llojet e artikujve qelqe që kanë të bëjnë eksperiment kimik si gotë qelqi, etj

Ne gjithashtu ofrojmë të gjitha llojet e përpunimit të përshtatur thellë për shishe qelqi, të tilla si krem ​​ëmbëlsirash, electroplating, spërkatje, decal dhe silkscreen, etj Ne ofrojmë produkte më shumë se 2000 varietete përfshijnë kryesisht shishe qelqi të tilla si shishe vaj ulliri, shishe kulturës bimore, të gjitha llojet e shishe pije, mbajtësit e qiri, jar magazinimit, kozmetike shishe dhe të gjitha llojet e artikujve qelqe që kanë të bëjnë eksperiment kimik si gotë qelqi, etj

>

Perfect Services

Ne kemi një sistem të shërbimit të përsosur dhe ne mund të sigurojë agjent ngarkesë të tilla si transporti Motor, tren, transportit detar dhe ajror dhe produkteve në mënyrë on.Our eksportohen në Shtetet e Bashkuara, Rusia, Kanada, Australi, Vietnami dhe çdo 100 vende të tjera dhe rajone.

Produkte të reja

Rreth nesh

Kompania jonë është themeluar në korrik 2009 dhe ne kemi 7 departamente, duke përfshirë departamentin e tregtisë së jashtme, departamentit të tregtisë së brendshme dhe të departamentit të prodhimit dhe kështu on.It zotëron website Ali dhe 1688 website.We kanë fituara 5 kombëtare patentë projektimit certificates.There janë më shumë se 50 profesionale punonjësit teknike të menaxhimit dhe menaxher shitjes në company.besides tona, ne kemi një ekip profesional të projektimit dhe ne mund të projektimit lloje të reja të shisheve dhe të bëjë myk të reja për konsumatorët, si për kërkesat e tyre në kohë të shkurtër.

Lajmet e fundit

  • How are glass bee...

    In life, we often use various glass products, such as glass windows, glass cups, glass sliding doors, etc. Glass products are both beautiful and pr...

  • Main components a...

    The high  borosilicate glass bottle is a glass container with high transparency. The bottle mouth is a wide mouth screw mouth. It can be anodized a...

  • CONTAINE mirë ...

    Në Kinë, ajo është shumë e zakonshme për të ruajtur verë në bodrume të verës. Kjo nuk është e lehtë për prodhuesit shishe qelqi për të mbajtur verëra të mira të paprekur për një ti të gjatë ...