Видео

Видео

Xuzhou Yanjia стакларија копродукции, Ltd е индустриска и трговска компанија интегрирање на развој, проектирање, производство, продажба и трговија. Нашата компанија е основана во јули 2009 година и ние имаме 7 одделенија вклучувајќи и странски трговски оддел, домашната трговија оддел и одделот за производство и така натаму. Постојат повеќе од 50 професионални вработени технички управување и менаџер на продажба во нашата компанија. Нашите производи се извезуваат во САД, Русија, Канада, Австралија, Виетнам и сите други 100 земји и региони. Ние имаме право да извезува стоки и имаме речиси 10 години на развој и производство искуство. Одговара на бизнис принципот на взаемна корист, имавме добар углед кај нашите клиенти, бидејќи на нашите услуги совршен, квалитетни производи и конкурентни цени.