Зошто Изберете нас

Ние можеме да конвертирате вашите идеи и и концепти во вистински на производи.

Ние исто така нудиме сите видови на кориснички длабока обработка за стаклени шишиња, како што мрзнување, галванизација, прскање, decal и Silkscreen, итн Ние обезбедуваме производи повеќе од 2000 видови, главно, вклучуваат стаклено шише како шише маслиново масло, шише фабрика култура, на сите видови на шишиња пијалаци, свеќници, ќуп, козметика шишиња и сите видови на стаклени предмети кои се однесуваат на хемиски експеримент како стакло чаша, итн

Ние исто така нудиме сите видови на кориснички длабока обработка за стаклени шишиња, како што мрзнување, галванизација, прскање, decal и Silkscreen, итн Ние обезбедуваме производи повеќе од 2000 видови, главно, вклучуваат стаклено шише како шише маслиново масло, шише фабрика култура, на сите видови на шишиња пијалаци, свеќници, ќуп, козметика шишиња и сите видови на стаклени предмети кои се однесуваат на хемиски експеримент како стакло чаша, итн

Ние исто така нудиме сите видови на кориснички длабока обработка за стаклени шишиња, како што мрзнување, галванизација, прскање, decal и Silkscreen, итн Ние обезбедуваме производи повеќе од 2000 видови, главно, вклучуваат стаклено шише како шише маслиново масло, шише фабрика култура, на сите видови на шишиња пијалаци, свеќници, ќуп, козметика шишиња и сите видови на стаклени предмети кои се однесуваат на хемиски експеримент како стакло чаша, итн

>

совршен услуги

Имаме систем совршена услуга, а ние може да обезбеди агент пратката, како што се моторни транспортни, воз, поморски транспорт и воздушниот сообраќај и така on.Our производи се извезуваат во САД, Русија, Канада, Австралија, Виетнам и сите други 100 земји и региони.

Нови Продукти

за нас

Нашата компанија е основана во јули 2009 година и ние имаме 7 одделенија вклучувајќи и странски трговски оддел, домашната трговија оддел и одделот за производство и така on.It поседува веб Али и 1688 website.We имаат добиено 5 национални дизајн патент certificates.There се повеќе од 50 професионални технички вработени управување и менаџер на продажба во нашата company.Besides, имаме професионален дизајн тим и ние можеме да дизајнираме нови видови на шишиња и да се направи нов калап за клиенти, како на нивните барања во кратко време.

Последни вести

  • Како се стаклени пчела ...

    Во животот, ние често користат разни производи од стакло, како што се стакло прозорци, стаклени чаши, стакло лизгачки врати, итн Стакло производи се убаво и пр ...

  • Главни компоненти на ...

    стаклено шише на висок боросиликатно е стакло сад со високо ниво на транспарентност. устата шише е широк устата завртка устата. Тоа може да се елоксирани на ...

  • Најдобар containe ...

    Во Кина, тоа е многу честа појава за зачувување на вино во винарските визби. Тоа не е лесно за производителите стаклено шише да ги задржи добрите вина непроменети за долго ти ...