FAQ

FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Carane kita bisa njaluk conto?

Ya, kita bisa kurban sampel gratis kanggo sampeyan kanggo mriksa kualitas. Nanging sampeyan kudu mbayar barang ing.

Bisa aku Printing ing gendul?

Manawa. Various cara printing bakal ana, kayata sutra printing layar, stamping panas lan printing salaka. Lan kita uga bisa nyedhiyani frosting, uyuh warna, decal, polishing, plating lan label sticker etc.

Suwene wektu produksi?

Biasane iku perlu bab 15-20days.

Apa pembayaran?

T / T, 30% T / pembayaran T ing advance, imbangan 70% mbayar marang salinan BL. L / C ing ngarsane uga ditampa.

Sampeyan bisa nggawe jamur anyar karo ukuran selaras aku kudu?

YES, Kita bisa nggawe jamur sing

Apa timbal wektu normal?

Kanggo produk Simpenan, kita bakal ngirim barang kanggo sampeyan ing 7-15 dina karya sawise kita nampa payment.For Panjenengan produk liyane, 35-45 dina sawise panrimo saka 30% T / T simpenan utawa L / C ing ngarsane

Yen kabeh botol risak lan bejat, carane sampeyan bisa dumunung kanggo kita?

Kita bakal ngganti gendul risak lan Broken supaya sabanjuré utawa sing dibutuhake tanggal.

Carane ora kontrol kualitas?

We kudu tim 3rd part QC kita dhewe kanggo mriksa saben urutan yen perlu.

Carane kita bisa milih cara kapal?

Kanggo supaya cilik, kita bakal suggest milih Express, kayata ing DHL, Fedex, UPS, TNT, etc.For urutan luwih gedhe, kita bakal suggest milih dening sea.If sing urgent, sampeyan bisa milih kanthi online. kita bakal bantuan kanggo milih sing paling apik cara kapal eficient miturut syarat rinci Panjenengan.

Arep digarap US?


ABOUT COMPANY

welcomes all customers from all over the world and we are looking forward to becoming your reliable partner !

contact

  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns01