Babagan awake dhewe

WHO kita
Xuzhou Yanjia Glassware Co., Ltd. iku sawijining perusahaan industri lan perdagangan nggabungaken pembangunan, desain, produksi, dodolan lan perdagangan. Our company didegaké ing Juli 2009 lan kita duwe 7 departemen kalebu departemen manca perdagangan, departemen perdagangan domestik lan departemen produksi lan ing. Ana luwih saka 50 karyawan manajemen technical profesional lan sales manager kita.
We nyedhiyani produk luwih saka 2000 varieties utamané kalebu botol kaca, kaca lodhong, kayata botol minyak saitun, botol budaya tanduran, kabeh jinis botol inuman, gendul anggur kaca, botol kaca susu, lodhong panyimpenan kaca warung, duwe lilin, jar panyimpenan, gendul cosmetie, krim jar pasuryan karo tutup pring, lan kabeh jinis barang, bumbu lan mrico gilingan etc.Our produk sing dièkspor menyang Amerika Serikat, Rusia, Kanada, Australia, Vietnam lan 100 negara liyane lan wilayah.
We duwe hak kanggo ngekspor barang lan kita duwe saklawasé 10 taun pembangunan lan pengalaman produksi. Adhering asas bisnis keuntungan Teknologi, kita wis reputasi apik ing antarane kita pelanggan amarga saka layanan sampurna, produk kualitas lan prices competitive.  

Apa aku

Our company adopts teknologi produksi majeng lan teknologi Processing jero lan kita duwe peralatan testing majeng lan instrumen, kang equips kita karo kemampuan kuwat pangembangan, lan kita wis dijupuk 7 sertifikat desain paten nasional. Kualitas produk kaca wis strictly kontrol, kang wis menangaké sih loro domestik lan manca pelanggan. Kejabi, kita duwe tim desain profesional lan kita bisa desain jinis anyar saka gendul lan nggawe jamur anyar kanggo pelanggan minangka saben kasenengan ing wektu cendhak. Kita uga kurban kabeh jinis Processing jero selaras kanggo botol kaca, kayata frosting, listrik, uyuh, decal lan Silkscreen, etc. We nyedhiyani produk luwih saka 2000 varieties utamané kalebu botol kaca kayata botol minyak saitun, botol budaya tanduran, kabeh jinis saka botol inuman, duwe lilin, jar panyimpenan, gendul Kosmetik lan kabeh jinis item barang hubungane jajalan kimia kaya beaker kaca, etc. Saliyane, We have a sistem layanan sampurna lan kita bisa nyedhiyani agen consignment kayata transportasi Motor, Sepur, transportasi segara lan transportasi udhara lan ing.

UUU_4424
3ff51db4ccc84200a41f696c2397986
ebd433f8a21f842531e316e68ef7d97

Apa PILIH US

price
Technical ndhukung
Kita bisa ngowahi gagasan lan konsep menyang produk nyata.

price
price
We kudu baris produksi dhewe, lan bisa nyedhiyani competitive price.

price
Kualitas 
Saka materi mentahan kanggo produksi final, everystepare dideleng dening Staff kita kanggo mesthekake kanggo satification Panjenengan.

price
layanan OEM
Kita bisa gawé produk adhedhasar rancangan pelanggan requirements.Your lan sampel sing tampi.

price
On-wektu Delivery
Kita bakal ngatur Produksi rationally, kanggo nggawe manawa barang willbe uga disiapake minangka dijadwal.

price
On-wektu Delivery
Kita bakal ngatur Produksi rationally, kanggo nggawe manawa barang willbe uga disiapake minangka dijadwal.

Pameran

We will uphold the corporate spirit of customer first, quality first and integrity-based, and will continuously devote to the development of glass deep processing and mass production. We always provide our customers the most High-quality products and most efficient services with professional technology and suitable prices. So Welcome domestic and foreign customers to cooperate with us sincerely.