Apa PILIH US

Kita bisa ngowahi gagasan lan lan konsep menyang nyata saka produk.

>

Layanan Perfect

Kita duwe sistem layanan sampurna lan kita bisa nyedhiyani agen consignment kayata transportasi Motor, Sepur, transportasi segara lan transportasi udhara lan produk on.Our sing dièkspor menyang Amerika Serikat, Rusia, Kanada, Australia, Vietnam lan 100 negara liyane lan wilayah.

Products New

Babagan awake dhewe

Our company didegaké ing Juli 2009 lan kita duwe 7 departemen kalebu departemen manca perdagangan, departemen perdagangan domestik lan departemen produksi lan on.It ndarbeni situs Ali lan 1688 website.We wis dijupuk 5 desain paten nasional certificates.There luwih saka 50 profesional karyawan manajemen technical lan manager sales in company.Besides kita, kita duwe tim desain profesional lan kita bisa desain jinis anyar saka gendul lan nggawe jamur anyar kanggo pelanggan minangka saben kasenengan ing wektu cendhak.

Latest News

  • Carane ana kaca tawon ...

    Ing gesang, kita kerep nggunakake macem-macem produk kaca, kayata windows kaca, cangkir kaca, kaca ngusapake lawang, etc. produk kaca loro ayu lan pr ...

  • komponen utama sing ...

    Botol kaca Borosilicate dhuwur kaca sing karo transparan dhuwur. Tutuk botol iku tutuk tutuk meneng sudhut. Sampeyan bisa anodized a ...

  • Paling containe ...

    Ing China, iku banget umum kanggo ngreksa anggur ing cellars anggur. Iku ora gampang kanggo manufaktur botol kaca supaya anggur apik utuh kanggo ti dawa ...