• technical support <br>

    technical support

    Kita bisa ngowahi gagasan lan konsep menyang produk nyata.
  • On-wektu pangiriman <br>

    On-wektu pangiriman

    Kita bakal ngatur Produksi rationally, kanggo nggawe manawa barang bakal uga disiapake minangka dijadwal.
  • Sawise-sales service <br>

    Sawise-sales service

    Yen sampeyan duwe pitakon, aran gratis kontak kita. Kita bakal nanggepi sampeyan ing 24 jam.
  • layanan <br> OEM

    layanan OEM

    We nyedhiyani layanan OEM. Desain lan sampel sing tampi.
    We kudu tim profesional sing bisa ngewangi klien kita kanggo berkembang anyar item. Kita bisa nggawe gambar 3D adhedhasar panjaluk, banjur print metu produk nyata dening mesin printing 3D sing sadurunge mbukak cetakan.
  • about_ico

Our company didegaké ing Juli 2009 lan kita duwe 7 departemen kalebu departemen manca perdagangan, departemen perdagangan domestik lan departemen produksi lan on.It ndarbeni situs Ali lan 1688 website.We wis dijupuk 5 desain paten nasional certificates.There luwih saka 50 profesional karyawan manajemen technical lan manager sales in company.Besides kita, kita duwe tim desain profesional lan kita bisa desain jinis anyar saka gendul lan nggawe jamur anyar kanggo pelanggan minangka saben kasenengan ing wektu cendhak.



newsletter

Tindakake kita

  • sns03
  • sns02
  • sns01
Tampilan Online Chat!