Apa PILIH US

Kita bisa ngowahi gagasan lan lan konsep menyang nyata saka produk.

Layanan Perfect

Kita duwe sistem layanan sampurna lan kita bisa nyedhiyani agen consignment kayata transportasi Motor, Sepur, transportasi segara lan transportasi udhara lan produk on.Our sing dièkspor menyang Amerika Serikat, Rusia, Kanada, Australia, Vietnam lan 100 negara liyane lan wilayah.

Products New

Babagan awake dhewe

Our company didegaké ing Juli 2009 lan kita duwe 7 departemen kalebu departemen manca perdagangan, departemen perdagangan domestik lan departemen produksi lan on.It ndarbeni situs Ali lan 1688 website.We wis dijupuk 5 desain paten nasional certificates.There luwih saka 50 profesional karyawan manajemen technical lan manager sales in company.Besides kita, kita duwe tim desain profesional lan kita bisa desain jinis anyar saka gendul lan nggawe jamur anyar kanggo pelanggan minangka saben kasenengan ing wektu cendhak.

Latest News

  • Three trends driv...

         A new study by TMR has identified three drivers for the growth of the cosmetic bottles and perfume bottles market in most countries, and the c...

  • Market growth, tr...

        Glass bottles and glass containers are mainly used in the alcohol and non-alcoholic beverage industry, which can maintain chemical inertness, s...

  • What are the comm...

     Glass is an ancient building material, which appeared as early as the ancient Egyptian period. With the common development of human society, the g...