Apa PILIH US

Kita bisa ngowahi gagasan lan lan konsep menyang nyata saka produk.

Layanan Perfect

Kita duwe sistem layanan sampurna lan kita bisa nyedhiyani agen consignment kayata transportasi Motor, Sepur, transportasi segara lan transportasi udhara lan produk on.Our sing dièkspor menyang Amerika Serikat, Rusia, Kanada, Australia, Vietnam lan 100 negara liyane lan wilayah.

Products New

Babagan awake dhewe

Our company didegaké ing Juli 2009 lan kita duwe 7 departemen kalebu departemen manca perdagangan, departemen perdagangan domestik lan departemen produksi lan on.It ndarbeni situs Ali lan 1688 website.We wis dijupuk 5 desain paten nasional certificates.There luwih saka 50 profesional karyawan manajemen technical lan manager sales in company.Besides kita, kita duwe tim desain profesional lan kita bisa desain jinis anyar saka gendul lan nggawe jamur anyar kanggo pelanggan minangka saben kasenengan ing wektu cendhak.

Latest News

  • Why use cosmetic ...

      In today’s face-seeing society, the value of appearance is becoming more and more important, people are paying more and more attention to their &...

  • Why choose to use...

    The glass has excellent performance and can be used in many occasions. Stained glass and hot-melt glass can be used in interior decoration, and the...

  • Why glass bottles...

    Glass has good transmission and light transmission properties, high chemical stability, and can obtain strong mechanical strength and thermal insul...